Fysiotherapie

Leven is bewegen. Als fysiotherapeut help ik u om zo goed mogelijk te bewegen.

De fysiotherapeut is specialist in het behandelen van aandoeningen en klachten van spieren en gewrichten. Bijna drie miljoen mensen, jong en oud, vinden jaarlijks hun weg naar de fysiotherapeut. Het kan daarbij gaan om klachten die ontstaan tijdens het werk of sporten. Het kunnen ook de lichamelijke gevolgen zijn van een verkeerde beweging, een ongeluk, ziekte of gewoon door ouder worden.

Emons Fysiotherapie is geregistreerd lid van de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie en voldoet aan alle eisen met betrekking tot na- en bijscholing. Wij behandelen vrijwel alle voorkomende klachten en aandoeningen van de spieren en gewrichten.

Tijdens het eerste consult staat het lichamelijk onderzoek centraal, wat mankeert u precies, wat kunnen wij daaraan doen en wat is voor u belangrijk: wilt u minder pijn, weer kunnen wandelen, sporten of weer kunnen werken?

Wij geloven dan ook in een op maat gemaakt behandeltraject met duidelijke afspraken tussen u en ons.

Op de website www.defysiotherapeut.com kunt u veel informatie vinden over aandoeningen, verzekeringen, de huidige stand van vergoedingen en meer.