Tarieven en vergoeding

Wij hebben met bijna alle  zorgverzekeraars een contract. De mate waarin de fysiotherapie consulten vergoed worden is echter afhankelijk van uw ziektekostenverzekering.

Met Zorg & Zekerheid hebben wij echter geen contract, dit betekent dat als u bij deze verzekeraar verzekerd bent u van ons een factuur krijgt die u aan ons dient te betalen. Afhankelijk van hoe u verzekerd bent kunt u het bedrag (of een gedeelte daarvan)  terugvragen bij uw verzekeraar. U dient daarvoor zelf zorg te dragen en ook zelf navragen of en hoeveel u terug krijgt van de verzekeraar.

Fysiotherapie valt in de meeste gevallen onder de aanvullende verzekering. De aanvullende verzekering heeft geen eigen risico.

Sommige chronische aandoeningen vallen onder de basisverzekering. De basisverzekering kent in de meeste gevallen een eigen risico.

Bij vragen over vergoeding kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar. Tijdens het intakegesprek kunnen wij ook nakijken hoe u verzekerd bent.

Wij bieden u graag de zorg die u nodig heeft maar achten u als patiƫnt verantwoordelijk voor het vergoeden van de zorg.

Benieuwd naar onze actuele tarieven als u niet verzekerd bent? Stuur een bericht  en wij zenden deze u graag toe.

Afspraak tijdig afzeggen

Gereserveerde tijd voor een behandeling die niet 24 uur van tevoren is afgezegd wordt in rekening gebracht, ook bij ziekte. Dit geldt ook voor de eerste behandeling.